Ne maradjon le a nagy kedvencek lehetséges kedvezményeiről és próbálja ki az ismeretleneket is…

A LEGJOBB ÁRON!

Mint mindenkinek, az Aromatic Magyarország Kft-nek is sok új helyzethez kellett alkalmazkodnia az évek során.

A cég történetében talán legnagyobb bejelentést 2012. január 1-én tettük. Ekkor tudattuk partnereinkkel hogy az Aromatic AB-t megvásárolta egy sütőipari adalékokat forgalmazó világcég, a Bakels.

Varázsolja el a fogyasztóit!

Igazából ehhez jó alapanyag, jó recept és természetesen egy jó szakember kell.
Ha úgy érzi, hogy ez az alap 3 pont megvan és mégis a napi árversenyben érzi, vagy sejti az előrehaladás hiányát, akkor ismerje meg a gondolatainkat erről.

A termék világszerte nagy népszerűségnek örvend, hiszen csak ennek a koncentrátum bizonyítványában tűnik fel az alacsony glükémiás index.
Mást szinte nem is kell mondanom, a végtermék eladása máris siker.

Boldog, békés karácsonyi ünnepeket és örömökben gazdag új évet kívánunk!
We wish you a Happy Holiday Season and a prosperous 2017!
God Jul och Gott Nytt Ar!

 

Croquant trüffeleinket most igazán kedvező áron próbálhatja ki.

Sok történetet hallottunk és mondtunk mi magunk is már az árakról. „Mit érdemes megvenni és mennyiért.” Lényeges különbség van termék és termék között, főleg akkor ha csak az árakat vesszük figyelembe.

Minden tapasztalt gyártó tisztában van vele, hogy mennyi mindenre kell odafigyelni az adalékanyagok kiválasztásánál. Termék kg ára, felhasználási-, visszatérülési- vagy járulékos érték... Száraz statisztikai adatok, amiket megemészteni nehezebb, mint végigolvasni.

Új színekben, új kiszerelésben, új lehetőségekkel – Pettinice No.5 Cukormasszák


Napjainkban egyre érdekesebb diéták kerülnek előtérbe. Ilyen például a gluténmentes diéta is, amit első körben a ’lisztérzékenyeknek’ fejlesztettek ki, de mostanában nagy népszerűségnek örvend a fogyókúrázók körében is.

2016. március 10-12-ig tartották a BaGaTech Sütőipari, Cukrászati és Gasztronómiai Szakkiállítást, ahol az ország minden tájáról megfordultak a szakma nagyjai.

   Mi ott leszünk!

   2016. március 10-12-ig a SYMA Csarnokban a BagaTech Kiállításon.

Az egyik legnehezebb feladata a mai cukrászatoknak és pékségeknek, hogy megtalálják a tökéletes kiegészítőket, mint például a töltelékeket. A régi jól bevált csokoládé, vanilia mindig jó ötlet, de a vásárlóknak szüksége van néha egy kis újításra. Senki sem szeret csokoládés croissant, túrós táskát, vagy éppen vaniliás fánkot enni minden nap.

Csak a töltelék variálásával akár 5-6 új terméket is kínálhatunk fogyasztóinknak ugyanabból az alaptésztából. Kis változtatás a gyártói oldalról, nagy választék a pultban.

A számmisztikában a Bakels az 5-ös névszámként szerepel.
Az ’5’ pozitív hatásai: új és elképzelt ideák, gyors gondolkodás, örök változás, akció orientáltság, érdeklődés, felfedezés, előrelépés, a szabadság pozitív felhasználása.

Idén régiónk nem vesz részt személyesen a kiállításon, kollégáink képviselnek bennünket a rendezvény egész ideje alatt.

Forduljanak hozzánk bizalommal kérdéseikkel. Legyen az a kiállított termékre vonatkozó vagy olyan ami nem került bemutatásra.

Egy kérdést sem hagyunk megválaszolatlanul!

Bakels

 

A fejlődés szolgálatába állunk

A szponzori megnevezés nem tartozik a kedvenceink közé, azonban ha szeretnék azzá válunk.

Bakels termékekkel indulnának versenyeken vagy csak kiállításokon, bemuztatókon jellennének meg?

Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy legjobb tudásunk szerint tudjuk támogatniőket úgy, ahogyan mi tudjuk. MINŐSÉGI TERMÉKKEL!

 

Az ünnepek ideje alatt, de főleg utána sokan elkerülik a cukrászdákat, ilyenkor még a kávézókban is nehéz a kávé mellé bármi édeset ajánlani. Bizonyára Önnek is megvan a receptje, hogy mivel tudja ebben az időszakban becsalogatni, meglepni a vendégeket. Akár az egyik ilyen lehet valami kicsi édes, de mégis fanyar, vagyis semleges könnyű desszert, amit csak a kávé mellé csak, mint egy kisebbfajta szertartás, vagy éttermi menüsor desszertjeként kínálunk.