Nem könnyű szavakkal átadni azon értékeket amit a termék használata közben tapasztal a kreatív felhasználó. Azt végképp nehéz leírni, hogy a vásárló mit fog érezni, avagy élvezni amennyiben a mi termékeinkkel díszített tortát, desszertet fogyasztja. A legegyszerűbb, ha megtapasztalják!

A Diamond Glaze egy rendkívül innovatív egyenletes tükörfényes felületet adó bevonó a BAKELS-től amely kiválóan használható tortákhoz, pitékez, süteményekhez vagy akár péksütemények vízszintes borítására is. (pohár desszertek, joghurt , sajttorták, semifredda, bavaroas, ízesített könnyű és nehéz felvertek)

Modern kreációk megalkotására inspirál, elszakítja Önt a megszokott hagyományos formáktól és ízektől. Zamatos ízek, gazdag színvilág, mégis egyszerűen alkalmazható akár egy spatula segítségével könnyedén elsimítható a felület. Melegítés nélkül is használatra kész, csupán fel kell keverni és már kezdődhet is az alkotás.

5 kg-os kiszerelésben az alábbi ízekben kapható
Arany
Ezüst
Semleges (saját színvilág kialakításához)
Fehér
Eper
Csokoládé
Mandarin
Amarena cseresznye
Karamell
 

Az átmenet a hideg és a meleg bevonók közt!

Az ALL AROUND az, amire minden cukrász vágyik - hogy a hideg desszertjeit hogyan tudná egységesen bevonni formától függetlenül mindenhol. A krémdesszert elkészítése innen szinte már gyerekjáték, a meleg bevonókhoz hasonlóan a terméket nemcsak a csodás látvány dicséri, hanem a könnyed kezelhetőség és a sokáig tartó frissesség is. Általában a színes természetes alapanyagokat tartalmazó hűtött hab/krémdesszerteket vonják be átlátszó, de fényes felületet képző BAKELS All Around Neutral bevonóval.

 

Elértünk az egyedülálló BAKELS melegbevonókhoz.

A Saphire Glaze-zel al válik teljessé a BAKELS melegbevonó családja.

A termék gluténmentes és kizárólag növényi alapanyagból áll, vagyis vegetáriánusok is fogyaszthatják. Egységnyi Saphire Glaze-t ugyanannyi vízzel való elegyítést követően felforralunk és már készen is áll, hogy a megfelelő hőmérsékleten felvihessük a tortánkra, desszertünkre. Egyaránt stabil vízszintes és függőleges felületen is és elsimítás után mindenhol a kívánt vastagságban fedi alkotásunkat. Az előnye, hogy megakadályozza a termék kiszáradását, megőrzi a bevont gyümölcsök frissességét és színét. Fagyás/olvadás stabil és további 2-3 napig megőrzi a frissességét.

Felhasználási javaslatok:

Tortákra, desszertekre egyedi színű - ízű tükörfényes bevonó készítése:

Amennyiben megálmodták a saját terméküket a mi bevonóinkkal, akkor a lenti instrukciók alapján ezt könnyen kivitelezhetik.

A melegbevonó Saphire Glaze-ból kb.2-3 torta bevonására a következő receptalapot javasoljuk.
BAKELS Saphire Glaze 100 gramm hozzáadunk 90-95 gramm vizet, amit elkeverünk és felforralunk. Ehhez az elegyhez a Diamond Glaze valamelyikéből -ami lehet mondjuk arany és csoki keveréke is - összesen 500gramm-ot adunk. A keverést addig folytatjuk, amíg homogén színt nem kapunk (~1Perc). Nagyobb mennyiség esetén géppel is végezhetjük a keverést, de akkor a felvitelnél különösen oda kell figyelni, hogy a buborékokat a magasból való ráöntéssel eltávolítsuk.

 

A téli időben is kedvelt a gyümölcsös termékek fogyasztása. Nem kezdünk bele hosszú listába, de a gyümölcsök, krémek védelmét a Saphire bevonóval garantáltan elérheti.

 

+1 Tipp  Próbálja ki, hogy Danish pastries-nél, leveles papucsoknál nem a hagyományos kalácsfényt alkalmazza, hanem a Saphire bevonót, ami nem csak a tölteléket, a gyümölcsöt de még a tésztát is védi, nem beszélve arról, hogy gyönyörű fényes, csillogó termékeket kapunk a szobahőmérsékletű vitrinben egész nap.

 

Tesztelje termékeinket!  Jöjjön el és  vegyen részt következő szemináriumunkon!
Kérdéseik esetén szívesen állunk rendelkezésre és várjuk hívását.