Milyen szívmelengető érzés, amikor az egyik fiók mélyén megtaláljuk a Nagyi rég elfeledett gyermekkorunkat oly boldoggá varázsolt sütemény receptjeit. Méltán gondolhatjuk, hogy másokban is hasonlóan szép emlékeket elevenít majd fel ezáltal becsalogatva üzletünkbe a vendégeket.

A recept kipróbálása alatt aztán rájövünk Nagyi milyen sokat fáradozott, hogy minket meglepjen valami finomsággal. Mára megváltoztak a technikák, az alapanyagok, de legfőképpen az elvárások a külcsínnel kapcsolatban, aminek minimum Photoshop minőségűnek kell lennie, hogy felkeltse az érdeklődést - Erre ki lehetne külön térni, hogy miért  is lett elferdítve a képi csatolás a fogyasztókban, de az egy külön történet - Mondhatni a gazdasági-pénzügyi szektor általi nyomás elég erős ahhoz, hogy újfajta hatékony megoldás felé nézzen az ember. Vagyis az idő pénz.

A megoldás az lehet, hogy Nagyi receptjét újra gondoljuk - itt kerülhet képbe a BAKELS akire tekinthetünk úgy mint kis segédre, aki a Mester keze alá dolgozik. Együtt a régi tradicionális sütikből modern trendi desszertet készíthetünk, melyet megkóstolva mindenkiben felelevenedhetnek a régi szép emlékek.

Kezdhetjük a sort a hideg krémporokkal: van, ami az alap sárgakrémet eredményezi, van, ami a nagymamáink ízvilágából hoz nekünk, és természetesen van olyan is, ami háttér bázist adó készítmény.

Hogy nevet is adjunk a minőségi jelzők mellé! A Brilllant krém az maga a Sárgakrém alap. A SodoK hozza a madártejes íz világot, ami az otthon íze. A bázis krém alap az ENBELETT a termék, ami kiegészítőként ad tökéletes eredményt. Akár a trüffel habosítására is alkalmas, de még sokáig sorolhatnánk a felhasználhatóságának sokoldalúságát, mert egyáltalán nem intenzív az íze.

 

Azoknak, akik szeretnének még egyszerűbben gondolkodni, használatra kész termékeket ajánlunk vanília és egyéb ízesítésekben is.

Ha az Ön műhelyében kevés a hely, vagy dolgozói erőforrás szűkében van, vagy csak megbízható minőségű, állagú és ízű alapanyagot szeretne bedolgozni a termékébe, akkor a BAKELS a jövője titka.