Az ünnepek ideje alatt, de főleg utána sokan elkerülik a cukrászdákat, ilyenkor még a kávézókban is nehéz a kávé mellé bármi édeset ajánlani. Bizonyára Önnek is megvan a receptje, hogy mivel tudja ebben az időszakban becsalogatni, meglepni a vendégeket. Akár az egyik ilyen lehet valami kicsi édes, de mégis fanyar, vagyis semleges könnyű desszert, amit csak a kávé mellé csak, mint egy kisebbfajta szertartás, vagy éttermi menüsor desszertjeként kínálunk.

Az ilyen álmok megvalósításához ajánljuk a BAKELS gyümölcspüréit, gyümölcs töltelékeit. A Prémium anyagokkal dolgozó cukrászok, pékek, séfek minőségben és íz világban is azonosulni tudnak a termékekkel, hogy azt jó szívvel tudják ajánlani a vendégeiknek. A kóstolás után a szem kinyílik, megmozdulnak az izmok és megmutatkozik az elégedettség, és a kellemes érzet jele az arcon. Ez az a jel, amit a profi megfigyel és már a vendég megszólalása előtt információt kap. Van hasonló, de a BAKELS gyümölcskészítménye az maga a késztermék reklámja, hiszen ki tudna ellenállni egy olyan terméknek, ami visszaidézi az elmúlt nyár élményeit, vagy amitől jobban sóvárgunk a napsütéses napok után. Itt az nyer, aki nemcsak mer, hanem az, aki jól is választ.

Bevonóként a DIAMOND GLAZE SAPHIRE - t ajánljuk hozzá, mellyel megőrizheti a gyümölcs tökéletességét, nedvességtartalmát és frissességét is. Töltelékként, díszítő elemként egyaránt megállják a helyüket. A termékek sütés és a fagyasztástűrőek.

Hívjon minket, hogy az Ön desszertje a környék legjobbja legyen!