Sok történetet hallottunk és mondtunk mi magunk is már az árakról. „Mit érdemes megvenni és mennyiért.” Lényeges különbség van termék és termék között, főleg akkor ha csak az árakat vesszük figyelembe.

Minden tapasztalt gyártó tisztában van vele, hogy mennyi mindenre kell odafigyelni az adalékanyagok kiválasztásánál. Termék kg ára, felhasználási-, visszatérülési- vagy járulékos érték... Száraz statisztikai adatok, amiket megemészteni nehezebb, mint végigolvasni.

Talán pont emiatt csak akkor kezdenek el drágább adalék után kutatni a gyártók, amikor az olcsóbb már fizikailag nem éri el az elvárt színvonalat.

Nem árt azonban néha mélyebbre nézni a termékek specifikációiban. Olvassanak az értékek sorai között egyszerűen és gyorsan. 

Sokan kedvelik a bipoláris kérdezz-feleleket. Ezzel a módszerrel akár egy perc alatt kideríthetjük egy termékről, hogy megfelel e nekünk, előre léphetünk e vele, hasznunk származhat e felhasználásával vagy nem.

Kérdezze meg!

Van benne „E” szám?

A válasz pedig:
Nincs.

Kérdezze meg!
Ezzel üzemünk most az egyik legkeresettebb terméket tudná gyártani?

A válasz pedig:
Igen.

Kérdezze meg!
Ezek is Bakels termékek?

A válasz pedig:
Igen.

A Bakelsnél már kaphatóak a teljesen E-számmentes termékek.

Lecisoft E free: kenyér-fejlesztő
Domani III S: a penészedésgátló tartósító

A mai fogyasztók semmi mást nem keresnek jobban a termék csomagolásán, mint az E-szám mennyiséget – ezzel természetesen nem lebecsülve a divat-étkezést követők hozzáértését.
A vevők általi – „bármikor friss terméket szeretnék kapni” – igényt kielégítve, a kevesebb e számot tartalmazó termékek szinte reklámértékkel bírnak a gyártó részére.

Sokkal jobb a reklámra fordított érték nagy részét a termékben elhelyezni és jó termékkel jelen lenni a piacon, mint egy olcsón előállított termékre hatalmas marketing kampányt építeni.

Keresse a Bakels termékeit és gyártson olyat, amit mindenki gondolkodás nélkül levesz a boltok polcairól.