Varázsolja el a fogyasztóit!

Igazából ehhez jó alapanyag, jó recept és természetesen egy jó szakember kell.
Ha úgy érzi, hogy ez az alap 3 pont megvan és mégis a napi árversenyben érzi, vagy sejti az előrehaladás hiányát, akkor ismerje meg a gondolatainkat erről.

Ez a szlogen az alapja azon pékségeknek, akik a kényelmet választották a beszállítást adó nagy beszállítók nagyüzemi alapanyagáraival és ebben ki is merült a termékeik és cégük helyzetbehozása.

A bevezetőben megfogalmazott 3 pont kiszélesítése a kulcs és a lehetőség a magyar kisebb pékségek versenyképességéhez.
Vagyis az elvarázslás! Ilyenkor mindig példának hozom fel a gyorséttermi franchise rendszerben működtetett éttermek reklámhadjáratait, amivel a népet becsalogatják, de egyben el is kényeztetik, rá is szoktatják arra, hogy mindig keressék az újat, az aktuálisat. A reklámok témáinak arra kell, hogy ismét eljöjjön a vevő. A százalékok ismerete nélkül is meg erről szólnak és kijelenthetem, hogy teljesen irreleváns, hogy az adott időszakban mi a fogyás. A lényeg, hogy hallják az emberek, felszínen van az étterem neve és a kíváncsiság generálva van.

Észrevehető, hogy ez az igény a kisebb, saját bolttal rendelkező pékségeknél is felmerül. sok próbálkozást is lehet látni.
Árú kapcsolással, ami a kiegészíti a bevételt és csatlakoztatható a péktermékhez.  (kávé, üdítő, tej termékek, hentes készítmények, stb)
Ez sajnos egy dolgot nem generál, a pék áltat készített termék fogyását.

Fókuszálni kell a pultra, a termékre és a kiszolgálásra, valamint a vevői információ feldolgozására.

A kenyér és kenyérfélék a mi gondolataink szerint már nem csak az alap élelmiszer kategóriába tartoznak.
Az termékfejlesztésen, előállításon az értékesítésen keresztül minden résztvevőnek a hozzáadott értéke generálhatja a sikert.
Én állok mindenki rendelkezésére, hogy a termékeinkkel meg tudja színesíteni a áruféleségeit. Saját termékkel kitűnjön versenytársai közül, ami az érdeklődést generálja.

Én hiszem és tudom, hogy el tudja varázsolni a fogyasztóit!

Kruppa György

+36 30 948 1564