Mint mindenkinek, az Aromatic Magyarország Kft-nek is sok új helyzethez kellett alkalmazkodnia az évek során.

A cég történetében talán legnagyobb bejelentést 2012. január 1-én tettük. Ekkor tudattuk partnereinkkel hogy az Aromatic AB-t megvásárolta egy sütőipari adalékokat forgalmazó világcég, a Bakels.

Az Aromatic Magyarország Kft. kis csapata megmaradt. Mély levegőt véve merültünk bele az új termékek és változások tengerébe. Egy olyan bővített portfólióval állhattunk partnereink elé, amivel a gyártás mellett a díszítést, ízesítést és formázást is megkönnyítettük nekik. Minél többet tudtunk meg a termékekről, annál több lehetőséget láttunk bennük.

Segítséget nyújtottunk, hogy a cukrászok és pékek kiléphessenek az uniformizált sütemények és desszertek világából. Könnyen, egyszerűen, Velünk 

Folyamatosan figyeltük, azonban a visszajelzéseket is. Az anyacég szakértőivel együtt fejlesztjük, alakítjuk termékeinket annak érdekében, hogy a vevői igényeket a legmagasabb szinten tudjuk kielégíteni.

Reméljük, hogy partnereink a változásoknak csak a kellemes szelét érezték és az újdonságainkat ezután is tárt karokkal fogadják majd.

Kövessenek minket FB-n és olvassák Hírleveleinket, hogy ne maradjanak le a legújabb ajánlatokról!