A Bakels egy privát tulajdonban lévő cégcsoport, mely 1904 óta sikeresen tevékenykedik a sütőipari adalékok gyártásában, termelésében, marketingjében és fejlesztésében. A Bakels ma, ebben az iparágban a legsikeresebb cégek egyike.
Legyen szó kenyérről, péksüteményről  vagy sütemények és édességek gyártásáról,  ez a világot behálózó Cégcsoport 2500 alkalmazottal aktívan működik mind az öt kontinensen.

2012. január 1-ével a Bakels megvásárolta az Aromatic AB-t.
Az így létrejött Bakels Aromatic a sütőipari alapanyagok teljes körű palettájával biztosítja a kézműves és a nagyipari gyártók ellátását is.
A cég gyárt és fejleszt, a magas minőségű alapanyagokkal hozzáadott értéket és jövedelmezőséget teremt a sütő- és cukrásziparban.

2014. novemberétől az Aromatic Kft kiérdemelte a cégcsoporton belüli függetlenséget. A Bakels termékek komplex és széles portfólióját is tudja Magyarországon és a környező országokban prezentálni.

Cégünk biztosítja partnerei számára, hogy az aktuális trendnek megfelelő terméket állíthasson elő. Amit egyedivé tud tenni a mi innovatív, nem uniformizáló, angolszász stílusú termékeinkkel mind a cukrásziparban, mind a pékiparban.
A mai világban a sikeres termékhez szakember, kreativitás és különlegesség kell.

Velünk a siker jár !