Bakels Nutribake
Központunk tudásközpontjának alapja a kelt tészták készítése, számos különféle MIWE sütőnek, tésztakészítőnek és keverőnek ad otthont, mind a kenyér, mind a péksütemények számára.
A hatalmas konferencia terem – mely elhúzható fallal kapcsolódik a sütőtérhez – rugalmas elrendezést tesz lehetővé partnereink számára, kivételes audiovizuális adottságokkal és 50 főnek elegendő ülőhellyel.
Koncepció és termékfejlesztés
Sütőközpontjaink szerte a világon exkluzív lehetőséget biztosítanak ügyfeleink számára, hogy alkalmazás-szakértőinkből és élelmiszer-technológusainkból álló csapatunkkal együttműködve dolgozhassanak.
Az inspiráló környezet olyan innovatív ötleteket szül, amelyek a legkorszerűbb sütőipari berendezéseinkkel kombinálva nemcsak a termékek alapoktól való kifejlesztését és gyártási méretek széles skáláján történő kipróbálását teszik lehetővé, hanem elősegítik a gyorsabb koncepciófejlesztést is.
Képzés és támogatás
Ügyfeleinkkel való együttműködésünk túlmutat a termékeken. Sütőközpontjaink lehetőséget biztosítanak ügyfeleink számára, hogy a termék bevezetése előtt képzést tartsanak alkalmazottaiknak, valamint útmutatást és támogatást nyújtanak a bevezetés után is.
Sütési központjaink teljes körű megoldást kínálnak ügyfeleink számára, a kis tételes kísérleteket folytató kisüzemi/kézműves pékségektől a pékség személyzetének képzését igénylő nagy lakossági vásárlókig.