DONUT GLAZE

Tárolás

Tárolás

Hűvös és száraz raktárban (15-20°C). Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó.

Típus

Típus

Hideg bevonó

Kész termékek

Kész termékek

Fánk

Márkák

Márkák

Bakels

Használata

Melegítse fel 75°C-ig (ne melegítse túl az égésveszély elkerülése érdekében). Ha szükséges szín és íz hozzáadása is lehetségets. Habverővel óvatosan keverje össze, majd mártsa bele a fánkot a mázba. 1 perc után teljesen megszilárdul.

Csomagolás

Code
Size
Típus
Palletisation
5 kg
vödör

Additional Information

A termékek kóser és halal minősítéssel rendelkeznek.

Használata

Melegítse fel 75°C-ig (ne melegítse túl az égésveszély elkerülése érdekében). Ha szükséges szín és íz hozzáadása is lehetségets. Habverővel óvatosan keverje össze, majd mártsa bele a fánkot a mázba. 1 perc után teljesen megszilárdul.

Csomagolás

Code
Size
Típus
Palletisation
5 kg
vödör

Additional Information

A termékek kóser és halal minősítéssel rendelkeznek.