Komplett fánk mix

Tárolás

Tárolás

Hűvös, száraz raktárban (max 25 C, és 65% relatív páratartalom).

Eltarthatóság

Eltarthatóság

240 days

Típus

Típus

Por

Allergének

Allergének

Glutén (búza)

Kész termékek

Kész termékek

Fánk, Petit Choux, Profiterol

Márkák

Márkák

Bakels

Használata

Adja hozzá a vizet és a tojást. Keverje össze közepes sebességgel, amíg a tészta sima nem lesz. Nyomja ki a kívánt formában. A terméket használat előtt 20–22 °C-ra kell temperálni.

Sütési hőmérséklet: 220-230 °C
Sütési idő: kb 25 perc.
10-12 perc adjon hozzá gőzt

Tápanyag információk

Típus
Value
Energy (kJ)
2,100.00
Energy (Kcal)
510.00
Fat (g)
28.00
Fat (of which saturates) (g)
13.00
Carbohydrate (g)
46.00
Carbohydrate (of which saturates) (g)
0.50
Protein (g)
17.00
Salt (g)
0.50
Sodium (g)
1.25

Összetevők

-

Csomagolás

Code
Size
Típus
Palletisation
329510
10 kg
zsák

Használata

Adja hozzá a vizet és a tojást. Keverje össze közepes sebességgel, amíg a tészta sima nem lesz. Nyomja ki a kívánt formában. A terméket használat előtt 20–22 °C-ra kell temperálni.

Sütési hőmérséklet: 220-230 °C
Sütési idő: kb 25 perc.
10-12 perc adjon hozzá gőzt

Tápanyag információk

Típus
Value
Energy (kJ)
2,100.00
Energy (Kcal)
510.00
Fat (g)
28.00
Fat (of which saturates) (g)
13.00
Carbohydrate (g)
46.00
Carbohydrate (of which saturates) (g)
0.50
Protein (g)
17.00
Salt (g)
0.50
Sodium (g)
1.25

Összetevők

-

Csomagolás

Code
Size
Típus
Palletisation
329510
10 kg
zsák