Áttekintés
Könnyen használható keverék petit choux-hoz és profiterolokhoz. Nincs szükség forralásra, csak vizet és tojást szükséges hozzáadni.
Hűvös, száraz raktárban (max 25 C, és 65% relatív páratartalom).
240 days
Por
Glutén (búza)
Adja hozzá a vizet és a tojást. Keverje össze közepes sebességgel, amíg a tészta sima nem lesz. Nyomja ki a kívánt formában. A terméket használat előtt 20–22 °C-ra kell temperálni.
Sütési hőmérséklet: 220-230 °C
Sütési idő: kb 25 perc.
10-12 perc adjon hozzá gőzt
-
Adja hozzá a vizet és a tojást. Keverje össze közepes sebességgel, amíg a tészta sima nem lesz. Nyomja ki a kívánt formában. A terméket használat előtt 20–22 °C-ra kell temperálni.
Sütési hőmérséklet: 220-230 °C
Sütési idő: kb 25 perc.
10-12 perc adjon hozzá gőzt
-