Áttekintés
Sokoldalúan alkalmazható dán rozskenyér alap, mely magvakkal tetszőlegesen gazdagítható.
Hűvös, száraz raktárban (max 25 C, és 65% relatív páratartalom).
240 days
Por
Glutén (búza, rozs, árpa)
A hozzávalókból rugalmas tésztát dagasztunk.
Tészta hőmérséklet: 28-30°C
Pihentetési idő: 30 perc
Kelesztés: 37 °C kb 60 perc
Sütési hőmérséklet: 240/175°C
Sütési idő (1000 g): kb 40 perc
Dán rozskenyér 1500 g
Rozsliszt 800 g
Száraz élesztő 40 g
Víz 1250 g
-
A hozzávalókból rugalmas tésztát dagasztunk.
Tészta hőmérséklet: 28-30°C
Pihentetési idő: 30 perc
Kelesztés: 37 °C kb 60 perc
Sütési hőmérséklet: 240/175°C
Sütési idő (1000 g): kb 40 perc
Dán rozskenyér 1500 g
Rozsliszt 800 g
Száraz élesztő 40 g
Víz 1250 g
-