Áttekintés
Speciális keverék hagyományos olasz kenyérhez.
Hűvös, száraz raktárban (max 25 C, és 65% relatív páratartalom).
365 days
Por
Glutén (búza, árpa)
Keverje össze a hozzávalókat, majd dagassza 2 percig lassú sebességgel, 8 percig nagy sebességgel. Pihentesse kb. 10 percig, majd nyújtsa 7 mm vastagságúra.
Vágja fel a tésztát, és hagyja szobahőmérsékleten kelni 60 percig.
Tészta hőmérséklet: 26-28°C
Gőz: kb 20 másodperc
Sütési hőmérséklet: 230/190°C,
Sütési idő (550 g): ~ 25 perc.
Ciabatta 130 g (10 %)
Búzaliszt 1300 g (100 %)
Száraz élesztő 13 g (1 %)
Víz 1030 g (~80 %) (Friss élesztő esetén háromszoros mennyiség szükséges, és csökkentsük a víz mennyiségét 30 g-al.
-
Keverje össze a hozzávalókat, majd dagassza 2 percig lassú sebességgel, 8 percig nagy sebességgel. Pihentesse kb. 10 percig, majd nyújtsa 7 mm vastagságúra.
Vágja fel a tésztát, és hagyja szobahőmérsékleten kelni 60 percig.
Tészta hőmérséklet: 26-28°C
Gőz: kb 20 másodperc
Sütési hőmérséklet: 230/190°C,
Sütési idő (550 g): ~ 25 perc.
Ciabatta 130 g (10 %)
Búzaliszt 1300 g (100 %)
Száraz élesztő 13 g (1 %)
Víz 1030 g (~80 %) (Friss élesztő esetén háromszoros mennyiség szükséges, és csökkentsük a víz mennyiségét 30 g-al.
-