Ciabatta

Tárolás

Tárolás

Hűvös, száraz raktárban (max 25 C, és 65% relatív páratartalom).

Eltarthatóság

Eltarthatóság

365 days

Típus

Típus

Por

Allergének

Allergének

Glutén (búza, árpa)

Kész termékek

Kész termékek

Kenyér, Péksütemény

Márkák

Márkák

Bakels

Használata

Keverje össze a hozzávalókat, majd dagassza 2 percig lassú sebességgel, 8 percig nagy sebességgel. Pihentesse kb. 10 percig, majd nyújtsa 7 mm vastagságúra.
Vágja fel a tésztát, és hagyja szobahőmérsékleten kelni 60 percig.
Tészta hőmérséklet: 26-28°C
Gőz: kb 20 másodperc
Sütési hőmérséklet: 230/190°C,
Sütési idő (550 g): ~ 25 perc.

Usage

Ciabatta 130 g (10 %)
Búzaliszt 1300 g (100 %)
Száraz élesztő 13 g (1 %)
Víz 1030 g (~80 %) (Friss élesztő esetén háromszoros mennyiség szükséges, és csökkentsük a víz mennyiségét 30 g-al.

Tápanyag információk

Típus
Value
Energy (kJ)
1,150.00
Energy (Kcal)
270.00
Fat (g)
1.00
Fat (of which saturates) (g)
0.50
Carbohydrate (g)
56.00
Carbohydrate (of which saturates) (g)
5.50
Protein (g)
8.00
Salt (g)
21.21
Sodium (g)
8.50

Összetevők

-

Csomagolás

Code
Size
Típus
Palletisation
390612
20 kg
zsák

Használata

Keverje össze a hozzávalókat, majd dagassza 2 percig lassú sebességgel, 8 percig nagy sebességgel. Pihentesse kb. 10 percig, majd nyújtsa 7 mm vastagságúra.
Vágja fel a tésztát, és hagyja szobahőmérsékleten kelni 60 percig.
Tészta hőmérséklet: 26-28°C
Gőz: kb 20 másodperc
Sütési hőmérséklet: 230/190°C,
Sütési idő (550 g): ~ 25 perc.

Usage

Ciabatta 130 g (10 %)
Búzaliszt 1300 g (100 %)
Száraz élesztő 13 g (1 %)
Víz 1030 g (~80 %) (Friss élesztő esetén háromszoros mennyiség szükséges, és csökkentsük a víz mennyiségét 30 g-al.

Tápanyag információk

Típus
Value
Energy (kJ)
1,150.00
Energy (Kcal)
270.00
Fat (g)
1.00
Fat (of which saturates) (g)
0.50
Carbohydrate (g)
56.00
Carbohydrate (of which saturates) (g)
5.50
Protein (g)
8.00
Salt (g)
21.21
Sodium (g)
8.50

Összetevők

-

Csomagolás

Code
Size
Típus
Palletisation
390612
20 kg
zsák