Áttekintés
Egy kenyérkeverék, amely a klasszikus rozskenyér minden jellemzőjét magában hordozza.
Hűvös, száraz raktárban (max 25 C, és 65% relatív páratartalom).
270 days
Por
Glutén (búza, rozs, árpa)
A tésztát 15 percig lassú sebességgel dagasszuk. Feladási súly: 1150 g (formában sütve)
Tészta hőmérséklet: 27-29 °C
Gőz: kb 10-20 másodperc
Sütési hőmérséklet: 280/190°C
Sütési idő: kb 50 perc
Északi rozskenyér 5000 g (100 %)
Friss élesztő 75 g (1,5 %)
Víz 4000 g (80 %)
-
A tésztát 15 percig lassú sebességgel dagasszuk. Feladási súly: 1150 g (formában sütve)
Tészta hőmérséklet: 27-29 °C
Gőz: kb 10-20 másodperc
Sütési hőmérséklet: 280/190°C
Sütési idő: kb 50 perc
Északi rozskenyér 5000 g (100 %)
Friss élesztő 75 g (1,5 %)
Víz 4000 g (80 %)
-