Északi rozskenyér

Tárolás

Tárolás

Hűvös, száraz raktárban (max 25 C, és 65% relatív páratartalom).

Eltarthatóság

Eltarthatóság

270 days

Típus

Típus

Por

Allergének

Allergének

Glutén (búza, rozs, árpa)

Kész termékek

Kész termékek

Kenyér, Péksütemény

Márkák

Márkák

Bakels

Használata

A tésztát 15 percig lassú sebességgel dagasszuk. Feladási súly: 1150 g (formában sütve)
Tészta hőmérséklet: 27-29 °C
Gőz: kb 10-20 másodperc
Sütési hőmérséklet: 280/190°C
Sütési idő: kb 50 perc

Usage

Északi rozskenyér 5000 g (100 %)
Friss élesztő 75 g (1,5 %)
Víz 4000 g (80 %)

Tápanyag információk

Típus
Value
Energy (kJ)
1,450.00
Energy (Kcal)
340.00
Fat (g)
5.00
Fat (of which saturates) (g)
0.50
Carbohydrate (g)
58.00
Carbohydrate (of which saturates) (g)
2.50
Protein (g)
10.00
Salt (g)
2.37
Sodium (g)
1.00

Összetevők

-

Csomagolás

Code
Size
Típus
Palletisation
392813
20 kg
zsák

Használata

A tésztát 15 percig lassú sebességgel dagasszuk. Feladási súly: 1150 g (formában sütve)
Tészta hőmérséklet: 27-29 °C
Gőz: kb 10-20 másodperc
Sütési hőmérséklet: 280/190°C
Sütési idő: kb 50 perc

Usage

Északi rozskenyér 5000 g (100 %)
Friss élesztő 75 g (1,5 %)
Víz 4000 g (80 %)

Tápanyag információk

Típus
Value
Energy (kJ)
1,450.00
Energy (Kcal)
340.00
Fat (g)
5.00
Fat (of which saturates) (g)
0.50
Carbohydrate (g)
58.00
Carbohydrate (of which saturates) (g)
2.50
Protein (g)
10.00
Salt (g)
2.37
Sodium (g)
1.00

Összetevők

-

Csomagolás

Code
Size
Típus
Palletisation
392813
20 kg
zsák