Áttekintés
Tejmentes kenyér- és zsemlemáz, mely sütés előtt, vagy után is felvihető.
Hűvös, száraz raktárban (max 25 C, és 65% relatív páratartalom).
365 days
Por
Glutén (búza)
Adjuk hozzá a port hideg vízhez (max. 18°C), folyamatos keverés közben. Keverjük míg a keverék homogén nem lesz. Használat előtt legalább egy órát hagyjuk állni. A felhordás történhet sütés előtt és után is.
kb. 150 g / liter víz. Sütés utáni használat esetén kevesebb por szükséges, mint amikor sütés előtt alkalmazzuk.
-
Adjuk hozzá a port hideg vízhez (max. 18°C), folyamatos keverés közben. Keverjük míg a keverék homogén nem lesz. Használat előtt legalább egy órát hagyjuk állni. A felhordás történhet sütés előtt és után is.
kb. 150 g / liter víz. Sütés utáni használat esetén kevesebb por szükséges, mint amikor sütés előtt alkalmazzuk.
-