Áttekintés
Ez egy burgonyapehely alapú kenyérmix, mely a kenyérnek rusztikus karaktert ad, emellett frissentartó hatása is van.
Hűvös, száraz raktárban (max 25 C, és 65% relatív páratartalom).
240 days
Por
Glutén (búza)
A hozzávalókból rugalmas tésztát dagasztunk 8 percig lassú és 4 percig magas fokozaton.
Tészta hőmérséklet: 26-28°C
Pihentetési idő: 20 perc
Kelesztés: 37 °C kb 45 perc
Gőz: kb 20 másodperc
Sütési hőmérséklet: 230/200°C
Sütési idő (550 g): kb 25 perc
Krumplis kenyér 500 g (~35 %)
Búzaliszt 1300 g (100 %)
Száraz élesztő 30 g (2,3 %)
Víz 1060 g (~80 %)
Ha friss élesztőt használunk, akkor a mennyisége 90 g és
csökkentsük a vízmennyiséget 60 g-al.
-
A hozzávalókból rugalmas tésztát dagasztunk 8 percig lassú és 4 percig magas fokozaton.
Tészta hőmérséklet: 26-28°C
Pihentetési idő: 20 perc
Kelesztés: 37 °C kb 45 perc
Gőz: kb 20 másodperc
Sütési hőmérséklet: 230/200°C
Sütési idő (550 g): kb 25 perc
Krumplis kenyér 500 g (~35 %)
Búzaliszt 1300 g (100 %)
Száraz élesztő 30 g (2,3 %)
Víz 1060 g (~80 %)
Ha friss élesztőt használunk, akkor a mennyisége 90 g és
csökkentsük a vízmennyiséget 60 g-al.
-