Burgonyás kenyér

Tárolás

Tárolás

Hűvös, száraz raktárban (max 25 C, és 65% relatív páratartalom).

Eltarthatóság

Eltarthatóság

240 days

Típus

Típus

Por

Allergének

Allergének

Glutén (búza)

Kész termékek

Kész termékek

Kenyér, Péksütemény

Márkák

Márkák

Bakels

Használata

A hozzávalókból rugalmas tésztát dagasztunk 8 percig lassú és 4 percig magas fokozaton.
Tészta hőmérséklet: 26-28°C
Pihentetési idő: 20 perc
Kelesztés: 37 °C kb 45 perc
Gőz: kb 20 másodperc
Sütési hőmérséklet: 230/200°C
Sütési idő (550 g): kb 25 perc

Usage

Krumplis kenyér 500 g (~35 %)
Búzaliszt 1300 g (100 %)
Száraz élesztő 30 g (2,3 %)
Víz 1060 g (~80 %)
Ha friss élesztőt használunk, akkor a mennyisége 90 g és
csökkentsük a vízmennyiséget 60 g-al.

Tápanyag információk

Típus
Value
Energy (kJ)
1,450.00
Energy (Kcal)
350.00
Fat (g)
4.00
Fat (of which saturates) (g)
3.00
Carbohydrate (g)
62.00
Carbohydrate (of which saturates) (g)
6.00
Protein (g)
14.00
Salt (g)
5.30
Sodium (g)
2.00

Összetevők

-

Csomagolás

Code
Size
Típus
Palletisation
397411
20 kg
zsák

Használata

A hozzávalókból rugalmas tésztát dagasztunk 8 percig lassú és 4 percig magas fokozaton.
Tészta hőmérséklet: 26-28°C
Pihentetési idő: 20 perc
Kelesztés: 37 °C kb 45 perc
Gőz: kb 20 másodperc
Sütési hőmérséklet: 230/200°C
Sütési idő (550 g): kb 25 perc

Usage

Krumplis kenyér 500 g (~35 %)
Búzaliszt 1300 g (100 %)
Száraz élesztő 30 g (2,3 %)
Víz 1060 g (~80 %)
Ha friss élesztőt használunk, akkor a mennyisége 90 g és
csökkentsük a vízmennyiséget 60 g-al.

Tápanyag információk

Típus
Value
Energy (kJ)
1,450.00
Energy (Kcal)
350.00
Fat (g)
4.00
Fat (of which saturates) (g)
3.00
Carbohydrate (g)
62.00
Carbohydrate (of which saturates) (g)
6.00
Protein (g)
14.00
Salt (g)
5.30
Sodium (g)
2.00

Összetevők

-

Csomagolás

Code
Size
Típus
Palletisation
397411
20 kg
zsák