Áttekintés
Alapkeverék fehér kenyérhez élelmi rostokkal és egész magvakkal.
Hűvös, száraz raktárban (max 25 C, és 65% relatív páratartalom).
240 days
Por
Glutén (búza, rozs)
A hozzávalókból rugalmas tésztát készítünk.
Tészta hőmérséklet: 26-28°C
Pihentetési idő: 10 perc
Kelesztés: 37 °C kb 45 perc
Gőz: kb 20 másodperc
Sütési hőmérséklet: 230/200°C,
Sütési idő (550 g): ~ 25 perc.
BMX 500 g (40 %)
Búzaliszt 1200 g (100 %)
Száraz élesztő 30 g (2,5 %)
Víz 1060 g (88 %)
(Friss élesztő esetén háromszoros mennyiség szükséges, és
csökkentsük a víz mennyiségét 60 g-al.
-
A hozzávalókból rugalmas tésztát készítünk.
Tészta hőmérséklet: 26-28°C
Pihentetési idő: 10 perc
Kelesztés: 37 °C kb 45 perc
Gőz: kb 20 másodperc
Sütési hőmérséklet: 230/200°C,
Sütési idő (550 g): ~ 25 perc.
BMX 500 g (40 %)
Búzaliszt 1200 g (100 %)
Száraz élesztő 30 g (2,5 %)
Víz 1060 g (88 %)
(Friss élesztő esetén háromszoros mennyiség szükséges, és
csökkentsük a víz mennyiségét 60 g-al.
-