Fine rye

Tárolás

Tárolás

Hűvös, száraz raktárban (max 25 C, és 65% relatív páratartalom).

Eltarthatóság

Eltarthatóság

240 days

Típus

Típus

Por

Allergének

Allergének

Glutén (búza, búza, árpa)

Kész termékek

Kész termékek

Kenyér, Péksütemény

Márkák

Márkák

Bakels

Használata

A hozzávalókból rugalmas tésztát készítünk.
Tészta hőmérséklet: 26-28°C
Pihentetési idő: 20 perc
Kelesztés: 37 °C kb 55 perc
Gőz: kb 6-8 másodperc
Sütési hőmérséklet: 230/190°C,
Sütési idő (550 g): ~ 25 perc

Usage

Fine rye 600 g (40 %)
Búzaliszt 1500 g (100 %)
Száraz élesztő 30 g (2 %)
Víz 1060 g (~70 %)
(Friss élesztő esetén háromszoros mennyiség szükséges, és
csökkentsük a víz mennyiségét 60 g-al.

Tápanyag információk

Típus
Value
Energy (kJ)
1,600.00
Energy (Kcal)
380.00
Fat (g)
14.00
Fat (of which saturates) (g)
1.00
Carbohydrate (g)
45.00
Carbohydrate (of which saturates) (g)
1.50
Protein (g)
9.00
Salt (g)
5.59
Sodium (g)
2.00

Összetevők

-

Csomagolás

Code
Size
Típus
Palletisation
391111
20 kg
zsák

Használata

A hozzávalókból rugalmas tésztát készítünk.
Tészta hőmérséklet: 26-28°C
Pihentetési idő: 20 perc
Kelesztés: 37 °C kb 55 perc
Gőz: kb 6-8 másodperc
Sütési hőmérséklet: 230/190°C,
Sütési idő (550 g): ~ 25 perc

Usage

Fine rye 600 g (40 %)
Búzaliszt 1500 g (100 %)
Száraz élesztő 30 g (2 %)
Víz 1060 g (~70 %)
(Friss élesztő esetén háromszoros mennyiség szükséges, és
csökkentsük a víz mennyiségét 60 g-al.

Tápanyag információk

Típus
Value
Energy (kJ)
1,600.00
Energy (Kcal)
380.00
Fat (g)
14.00
Fat (of which saturates) (g)
1.00
Carbohydrate (g)
45.00
Carbohydrate (of which saturates) (g)
1.50
Protein (g)
9.00
Salt (g)
5.59
Sodium (g)
2.00

Összetevők

-

Csomagolás

Code
Size
Típus
Palletisation
391111
20 kg
zsák