Áttekintés
Sötétebb kenyérhez készült, rozs tartalmú alap. Gazdag rozs ízt kölcsönöz a terméknek, alkalmas cipók, vagy zsemlék készítésére.
Hűvös, száraz raktárban (max 25 C, és 65% relatív páratartalom).
240 days
Por
Glutén (búza, búza, árpa)
A hozzávalókból rugalmas tésztát készítünk.
Tészta hőmérséklet: 26-28°C
Pihentetési idő: 20 perc
Kelesztés: 37 °C kb 55 perc
Gőz: kb 6-8 másodperc
Sütési hőmérséklet: 230/190°C,
Sütési idő (550 g): ~ 25 perc
Fine rye 600 g (40 %)
Búzaliszt 1500 g (100 %)
Száraz élesztő 30 g (2 %)
Víz 1060 g (~70 %)
(Friss élesztő esetén háromszoros mennyiség szükséges, és
csökkentsük a víz mennyiségét 60 g-al.
-
A hozzávalókból rugalmas tésztát készítünk.
Tészta hőmérséklet: 26-28°C
Pihentetési idő: 20 perc
Kelesztés: 37 °C kb 55 perc
Gőz: kb 6-8 másodperc
Sütési hőmérséklet: 230/190°C,
Sütési idő (550 g): ~ 25 perc
Fine rye 600 g (40 %)
Búzaliszt 1500 g (100 %)
Száraz élesztő 30 g (2 %)
Víz 1060 g (~70 %)
(Friss élesztő esetén háromszoros mennyiség szükséges, és
csökkentsük a víz mennyiségét 60 g-al.
-