Áttekintés
A terméket tökéletes fényt ad édes tészták, leveles tészták, croissan-ok, kekszek stb. bevonásakor. Ragyogó, tojásszerű mázat ad. A termék könnyen szétoszlik, permetezhető, vagy ecsettel is felvihető.
Hűvös, száraz raktárban.
365 days
Por
Tej (kazein, laktózt)
Keverjen össze 100 g EGGIN 200L-t 1000 ml meleg vízzel (kb. 40°C), majd hagyja állni néhány órát. Még egyszer keverje át sütés előtt, és kenje rá a tésztára. A keveréket 2-3 napon belül fel kell használni és hidegen kell tárolni.
100 g/l víz
-
Keverjen össze 100 g EGGIN 200L-t 1000 ml meleg vízzel (kb. 40°C), majd hagyja állni néhány órát. Még egyszer keverje át sütés előtt, és kenje rá a tésztára. A keveréket 2-3 napon belül fel kell használni és hidegen kell tárolni.
100 g/l víz
-