Gourmet kenyér

Tárolás

Tárolás

Hűvös, száraz raktárban (max 25 C, és 65% relatív páratartalom).

Eltarthatóság

Eltarthatóság

365 days

Típus

Típus

Por

Allergének

Allergének

Glutén (búza, zab, rozs, árpa)

Kész termékek

Kész termékek

Kenyér, Péksütemény

Márkák

Márkák

Bakels

Használata

A hozzávalókból rugalmas tésztát készítünk.
Tészta hőmérséklet: 26-28°C
Pihentetési idő: 20 perc
Kelesztés: 37 °C kb 50 perc
Gőz: kb 20 másodperc
Sütési hőmérséklet: 240/210°C
Sütési idő (550 g): kb 25 perc

Usage

Gourmet kenyér 500 g (~40 %)
Búzaliszt 1200 g (100 %)
Száraz élesztő 20 g (~1,5 %)
Víz 1000 g (83 %)
(Friss élesztő esetén használjon 60 g-ot.)

Tápanyag információk

Típus
Value
Energy (kJ)
1,450.00
Energy (Kcal)
340.00
Fat (g)
6.50
Fat (of which saturates) (g)
1.00
Carbohydrate (g)
52.00
Carbohydrate (of which saturates) (g)
2.50
Protein (g)
14.00
Salt (g)
7.50
Sodium (g)
3.00

Összetevők

-

Csomagolás

Code
Size
Típus
Palletisation
400112
20 kg
zsák

Használata

A hozzávalókból rugalmas tésztát készítünk.
Tészta hőmérséklet: 26-28°C
Pihentetési idő: 20 perc
Kelesztés: 37 °C kb 50 perc
Gőz: kb 20 másodperc
Sütési hőmérséklet: 240/210°C
Sütési idő (550 g): kb 25 perc

Usage

Gourmet kenyér 500 g (~40 %)
Búzaliszt 1200 g (100 %)
Száraz élesztő 20 g (~1,5 %)
Víz 1000 g (83 %)
(Friss élesztő esetén használjon 60 g-ot.)

Tápanyag információk

Típus
Value
Energy (kJ)
1,450.00
Energy (Kcal)
340.00
Fat (g)
6.50
Fat (of which saturates) (g)
1.00
Carbohydrate (g)
52.00
Carbohydrate (of which saturates) (g)
2.50
Protein (g)
14.00
Salt (g)
7.50
Sodium (g)
3.00

Összetevők

-

Csomagolás

Code
Size
Típus
Palletisation
400112
20 kg
zsák