Áttekintés
Sok lehetőséget kínáló kenyér és finom pékáru alap.
Hűvös, száraz raktárban (max 25 C, és 65% relatív páratartalom).
365 days
Por
Glutén (búza, zab, rozs, árpa)
A hozzávalókból rugalmas tésztát készítünk.
Tészta hőmérséklet: 26-28°C
Pihentetési idő: 20 perc
Kelesztés: 37 °C kb 50 perc
Gőz: kb 20 másodperc
Sütési hőmérséklet: 240/210°C
Sütési idő (550 g): kb 25 perc
Gourmet kenyér 500 g (~40 %)
Búzaliszt 1200 g (100 %)
Száraz élesztő 20 g (~1,5 %)
Víz 1000 g (83 %)
(Friss élesztő esetén használjon 60 g-ot.)
-
A hozzávalókból rugalmas tésztát készítünk.
Tészta hőmérséklet: 26-28°C
Pihentetési idő: 20 perc
Kelesztés: 37 °C kb 50 perc
Gőz: kb 20 másodperc
Sütési hőmérséklet: 240/210°C
Sütési idő (550 g): kb 25 perc
Gourmet kenyér 500 g (~40 %)
Búzaliszt 1200 g (100 %)
Száraz élesztő 20 g (~1,5 %)
Víz 1000 g (83 %)
(Friss élesztő esetén használjon 60 g-ot.)
-