Áttekintés
Kukoricás kenyér alap, amely egész kukoricadarabokat tartalmaz, jellegzetes ízt és színt ad a végterméknek.
Hűvös, száraz raktárban (max 25 C, és 65% relatív páratartalom).
240 days
Por
Glutén (búza)
A hozzávalókból rugalmas tésztát dagasztunk.
Tészta hőmérséklet: 28°C
Pihentetési idő: 10 perc
Kelesztés: 37 °C kb 45 perc
Gőz: kb 20 perc
Sütési hőmérséklet: 240/210°C,
Sütési idő (550 g) kb 25 perc
Kukoricás kenyér 800 g (~70 %)
Búzaliszt 1150 g (100 %)
Száraz élesztő 25 g (~2,2 %)
Víz 1050 g (~90%)
(Friss élesztő esetén háromszoros mennyiség szükséges, és
csökkentsük a víz mennyiségét 50 g-al.
-
A hozzávalókból rugalmas tésztát dagasztunk.
Tészta hőmérséklet: 28°C
Pihentetési idő: 10 perc
Kelesztés: 37 °C kb 45 perc
Gőz: kb 20 perc
Sütési hőmérséklet: 240/210°C,
Sütési idő (550 g) kb 25 perc
Kukoricás kenyér 800 g (~70 %)
Búzaliszt 1150 g (100 %)
Száraz élesztő 25 g (~2,2 %)
Víz 1050 g (~90%)
(Friss élesztő esetén háromszoros mennyiség szükséges, és
csökkentsük a víz mennyiségét 50 g-al.
-