Lapföldi kenyérmix

Tárolás

Tárolás

Hűvös, száraz raktárban (max 25 C, és 65% relatív páratartalom).

Eltarthatóság

Eltarthatóság

270 days

Típus

Típus

Por

Allergének

Allergének

Glutén (rozs, búza, árpa)

Kész termékek

Kész termékek

Kenyér, Péksütemény

Márkák

Márkák

Bakels

Használata

A hozzávalókból rugalmas tésztát készítünk.
Tészta hőmérséklet: 29-30°C
Pihentetési idő:15 perc
Sütési hőmérséklet: 210°C
Sütési idő: kb 25 perc

Usage

Lapföldi kenyérmix 900 g (100 %)
Búzaliszt 900 g (100 %)
Száraz élesztő 25 g (~2,7 %)
Víz 1000 g (~110 %)

Tápanyag információk

Típus
Value
Energy (kJ)
1,400.00
Energy (Kcal)
320.00
Fat (g)
2.00
Fat (of which saturates) (g)
0.50
Carbohydrate (g)
62.00
Carbohydrate (of which saturates) (g)
4.00
Protein (g)
9.50
Salt (g)
3.55
Sodium (g)
1.50

Összetevők

-

Csomagolás

Code
Size
Típus
Palletisation
391011
20 kg
zsák

Használata

A hozzávalókból rugalmas tésztát készítünk.
Tészta hőmérséklet: 29-30°C
Pihentetési idő:15 perc
Sütési hőmérséklet: 210°C
Sütési idő: kb 25 perc

Usage

Lapföldi kenyérmix 900 g (100 %)
Búzaliszt 900 g (100 %)
Száraz élesztő 25 g (~2,7 %)
Víz 1000 g (~110 %)

Tápanyag információk

Típus
Value
Energy (kJ)
1,400.00
Energy (Kcal)
320.00
Fat (g)
2.00
Fat (of which saturates) (g)
0.50
Carbohydrate (g)
62.00
Carbohydrate (of which saturates) (g)
4.00
Protein (g)
9.50
Salt (g)
3.55
Sodium (g)
1.50

Összetevők

-

Csomagolás

Code
Size
Típus
Palletisation
391011
20 kg
zsák