Áttekintés
A Multiseed zabpehely és búza egészséges kombinációja korpa, napraforgómag, lenmag, tökmag és kovász hozzáadásával. Kiváló választás az egészséges termékek iránti fogyasztói igények mindennapi kiszolgálására.
Hűvös, száraz raktárban (max 25 C, és 65% relatív páratartalom).
240 days
Por
Glutén (búza, rozs, zab)
A hozzávalókból rugalmas tésztát készítünk.
Tészta hőmérséklet: 26-28°C
Pihentetési idő: 20 perc
Kelesztés: 37 °C kb 55 perc
Gőz: kb 20 másodperc
Sütési hőmérséklet: 240/210°C
Sütési idő (550g) 25 perc
Búzaliszt 1000 g (100 %)
Multiseed 1000 g (100 %)
Szárított élesztő 20 g (2 %)
Víz 1000 g (100 %)
(Friss élesztő esetén használjon 60 g-ot, és 50g-al kevesebb vizet.)
-
A hozzávalókból rugalmas tésztát készítünk.
Tészta hőmérséklet: 26-28°C
Pihentetési idő: 20 perc
Kelesztés: 37 °C kb 55 perc
Gőz: kb 20 másodperc
Sütési hőmérséklet: 240/210°C
Sütési idő (550g) 25 perc
Búzaliszt 1000 g (100 %)
Multiseed 1000 g (100 %)
Szárított élesztő 20 g (2 %)
Víz 1000 g (100 %)
(Friss élesztő esetén használjon 60 g-ot, és 50g-al kevesebb vizet.)
-