Sötét kovászos kenyér

Tárolás

Tárolás

Hűvös, száraz raktárban (max 25 C, és 65% relatív páratartalom).

Eltarthatóság

Eltarthatóság

270 days

Típus

Típus

Por

Allergének

Allergének

Glutén (búza, rozs, árpa, zab)

Kész termékek

Kész termékek

Kenyér, Péksütemény

Márkák

Márkák

Bakels

Használata

A tésztát 8 percig lassú sebességgel és kb. 8 percig nagy sebességgel dagassza, majd pihentesse 1,5 órát. Közben két alkalommal hajtsa át a tésztát. Lisztezett felületen nyújtsa ki, majd ossza tésztát 600 grammos darabokra. 6-8 órát hűtőben pihentesse, majd hagyja kelni szobahőmérsékleten.
Gőz: kb 6 másodperc
Sütési hőmérséklet: 270/240°C
Sütési idő (600 g): kb 24 perc

Usage

Sötét kovászos kenyér 700 g (100 %)
Búzaliszt 700 g (100 %)
Száraz élesztő 15 g (2 %)
Víz 1000 g (~140 %)

Tápanyag információk

Típus
Value
Energy (kJ)
1,350.00
Energy (Kcal)
320.00
Fat (g)
3.00
Fat (of which saturates) (g)
0.50
Carbohydrate (g)
47.00
Carbohydrate (of which saturates) (g)
3.00
Protein (g)
24.00
Salt (g)
6.32
Sodium (g)
2.50

Összetevők

-

Csomagolás

Code
Size
Típus
Palletisation
395211
20 kg
zsák

Használata

A tésztát 8 percig lassú sebességgel és kb. 8 percig nagy sebességgel dagassza, majd pihentesse 1,5 órát. Közben két alkalommal hajtsa át a tésztát. Lisztezett felületen nyújtsa ki, majd ossza tésztát 600 grammos darabokra. 6-8 órát hűtőben pihentesse, majd hagyja kelni szobahőmérsékleten.
Gőz: kb 6 másodperc
Sütési hőmérséklet: 270/240°C
Sütési idő (600 g): kb 24 perc

Usage

Sötét kovászos kenyér 700 g (100 %)
Búzaliszt 700 g (100 %)
Száraz élesztő 15 g (2 %)
Víz 1000 g (~140 %)

Tápanyag információk

Típus
Value
Energy (kJ)
1,350.00
Energy (Kcal)
320.00
Fat (g)
3.00
Fat (of which saturates) (g)
0.50
Carbohydrate (g)
47.00
Carbohydrate (of which saturates) (g)
3.00
Protein (g)
24.00
Salt (g)
6.32
Sodium (g)
2.50

Összetevők

-

Csomagolás

Code
Size
Típus
Palletisation
395211
20 kg
zsák