Áttekintés
Különleges alap, mely egy ízletes és egzotikus kenyeret eredményez. Ízvilágát a napon szárított
paradicsom, hagyma és az oregánó határozza meg.
Hűvös, száraz raktárban (max 25 C, és 65% relatív páratartalom).
240 days
Por
Glutén (búza)
A hozzávalókat 8 percig alacsony fokozaton, majd 4 percig
magas fokozaton dagasztjuk, így egy rugalmas tésztát kapunk.
Tészta hőmérséklet: 26-28°C
Pihentetési idő: 20 perc
Kelesztés: 37 °C kb 45 perc
Gőz: kb 20 másodperc
Sütési hőmérséklet: 230/210°C,
Sütési idő (550 g): ~ 20-23 perc.
Paradicsomos kenyérmix 700 g (70 %)
Búzaliszt 1000 g (100 %)
Száraz élesztő 20 g (2 %)
Víz 1100 g (110 %)
(Friss élesztő esetén háromszoros mennyiség szükséges, és
csökkentsük a víz mennyiségét 60 g-al.
-
A hozzávalókat 8 percig alacsony fokozaton, majd 4 percig
magas fokozaton dagasztjuk, így egy rugalmas tésztát kapunk.
Tészta hőmérséklet: 26-28°C
Pihentetési idő: 20 perc
Kelesztés: 37 °C kb 45 perc
Gőz: kb 20 másodperc
Sütési hőmérséklet: 230/210°C,
Sütési idő (550 g): ~ 20-23 perc.
Paradicsomos kenyérmix 700 g (70 %)
Búzaliszt 1000 g (100 %)
Száraz élesztő 20 g (2 %)
Víz 1100 g (110 %)
(Friss élesztő esetén háromszoros mennyiség szükséges, és
csökkentsük a víz mennyiségét 60 g-al.
-