Szárított paradicsomos kenyérmix

Tárolás

Tárolás

Hűvös, száraz raktárban (max 25 C, és 65% relatív páratartalom).

Eltarthatóság

Eltarthatóság

240 days

Típus

Típus

Por

Allergének

Allergének

Glutén (búza)

Kész termékek

Kész termékek

Kenyér, Péksütemény

Márkák

Márkák

Bakels

Használata

A hozzávalókat 8 percig alacsony fokozaton, majd 4 percig
magas fokozaton dagasztjuk, így egy rugalmas tésztát kapunk.
Tészta hőmérséklet: 26-28°C
Pihentetési idő: 20 perc
Kelesztés: 37 °C kb 45 perc
Gőz: kb 20 másodperc
Sütési hőmérséklet: 230/210°C,
Sütési idő (550 g): ~ 20-23 perc.

Usage

Paradicsomos kenyérmix 700 g (70 %)
Búzaliszt 1000 g (100 %)
Száraz élesztő 20 g (2 %)
Víz 1100 g (110 %)
(Friss élesztő esetén háromszoros mennyiség szükséges, és
csökkentsük a víz mennyiségét 60 g-al.

Tápanyag információk

Típus
Value
Energy (kJ)
1,400.00
Energy (Kcal)
330.00
Fat (g)
5.00
Fat (of which saturates) (g)
1.00
Carbohydrate (g)
55.00
Carbohydrate (of which saturates) (g)
7.00
Protein (g)
12.00
Salt (g)
3.22
Sodium (g)
1.50

Összetevők

-

Csomagolás

Code
Size
Típus
Palletisation
391211
25 kg
zsák

Használata

A hozzávalókat 8 percig alacsony fokozaton, majd 4 percig
magas fokozaton dagasztjuk, így egy rugalmas tésztát kapunk.
Tészta hőmérséklet: 26-28°C
Pihentetési idő: 20 perc
Kelesztés: 37 °C kb 45 perc
Gőz: kb 20 másodperc
Sütési hőmérséklet: 230/210°C,
Sütési idő (550 g): ~ 20-23 perc.

Usage

Paradicsomos kenyérmix 700 g (70 %)
Búzaliszt 1000 g (100 %)
Száraz élesztő 20 g (2 %)
Víz 1100 g (110 %)
(Friss élesztő esetén háromszoros mennyiség szükséges, és
csökkentsük a víz mennyiségét 60 g-al.

Tápanyag információk

Típus
Value
Energy (kJ)
1,400.00
Energy (Kcal)
330.00
Fat (g)
5.00
Fat (of which saturates) (g)
1.00
Carbohydrate (g)
55.00
Carbohydrate (of which saturates) (g)
7.00
Protein (g)
12.00
Salt (g)
3.22
Sodium (g)
1.50

Összetevők

-

Csomagolás

Code
Size
Típus
Palletisation
391211
25 kg
zsák